Acun Ilıcalı’dan TV8.5 kararı

Medyaloji.net » televizyon » Acun Ilıcalı’dan TV8.5 kararı
Acun Ilıcalı’dan TV8.5 kararı

Acun Ilıcalı, yeni kanalı TV 8,5 hakkında önemli açıklamalarda bulunurken kanal hakkında radikal bir karar aldıklarını belirtti.

 TV 8.5 ile ilgili önemli açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, yeni spor kanalında asla spor tartışma programı yayınlatmayacağını duyurdu. Peki neden?

Acun Ilıcalı, yeni kanalı TV 8.5’un sadece bir spor kanalı olmadığının altını çizerek yeni kanalında spor tartışma programı olmayacağını açıklayarak spor izleyicisini şaşırttı. Acun Ilıcalı mevcut spor tartışma programlarını yerden yere vurdu. Yeni kanalı TV 8.5’ta da tıpkı TV8’de olduğu gibi haber programının yer almayacağını belirten Ilıcalı; “Tartışma ve spor programına sıcak bakmıyorum hala” açıklamasıyla şaşırttı. Acun Ilıcalı konuyla ilgili olarak ayrıntılı bilgiyi de “Çünkü sporun olması gerektiği gibi değerlendirildiğini düşünmüyorum. Gerilim ve teröre varacak kadar bir algısı var, bunun bir parçası olmak istemiyorum. O yüzden sporla ilgili bir tartışma programı yapmayacağım.” şeklinde ifade etti.

Acun Ilıcalı Medyaradar’a çok önemli mini bir röportaj verdi. Acun Ilıcalı, TV8’i Mehmet Nazif Günal’dan satın aldığı dönemde bir değil iki frekans aldığını söyledi. Ilıcalı şöyle devam etti: “O yüzden ikinci frekansımız bir köşede duruyordu. O frekansı da kullanma zamanımızın geldiğini düşünüyoruz çünkü; son 2 yılda Türk televizyonların da lideriz. En çok seyredilen kanal olunca ikinci hayalimizi de gerçekleştirdik. Şimdi bu yeni kanalla yeni bir eğlence kanalı yaratmak istiyoruz.”

TV 8.5’un sadece spor kanalı olmayacağını belirten Acun Ilıcalı, “Yanlış anlaşılıyor aslında. Onun sebebi de şu; spora yaptığımız yatırım duyuldu. Sadece spor olmayacak. Onun dışında eğlence ağırlıklı olacak. Yurtdışından bazı materyaller alıyoruz. Kendimiz bir şeyler yapacağız güzel bir kanal olacak” dedi.

YORUMLAR