Acun Ilıcalı yine zirvede!

Medyaloji.net » medya » Acun Ilıcalı yine zirvede!
Acun Ilıcalı yine zirvede!

MTM Medya Takip Merkezi’nin raporuna göre Acun Ilıcalı, en çok aranılan ünlüler içinde 4 bin 507 haberle listenin ilk sırasında yerini aldı.

MTM Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı rapora göre, televizyon dünyasında önemli projelere imza atan ve adından söz ettirmeyi başaran Acun Ilıcalı, diğer aylarda olduğu gibiüst sıralardaki yerini korumaya devam ediyor. Survivor’da ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya mücadelesi heyecanla takip edilirken Ilıcalı, 4 bin 507 haberle listenin ilk sırasında yerini aldı.

Sanat dünyasında yaşanan kayıplara Sümer Tilmaç’ın vefatı da eklendi. 67 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu, sevenlerini üzdü. Yeşilçam’ın önemli isimlerinden olan Tilmaç, günümüz Türk tiyatro ve televizyon dünyasının usta oyuncuları arasındaydı.Tilmaç’ın vefat haberleri basında3 bin 821yer bularak listede ikinci sırada yer aldı.

Listenin üçüncü sırasında Demet Akalın,3 bin 569 haberle karşımıza çıktı. Demet Akalın,Gülşen ile arasındaki albüm satış polemiği ile gündeme gelirken, her ikisinin albüm satış kıyaslamasımedyada konu edildi. Listede göze çarpan isimlerden biri de evlendirme programıyla tanıdığımız Esra Erol. İkinci kez anne olmaya hazırlananEsra Erol’un rekor ücretle yeni kanalına transfer olması, medyada sıkça konuşuldu.Listenin devamında ise Kıvanç Tatlıtuğ, Tarkan, İrem Demirci, Murat Boz, Serdar Ortaç, Gülben Ergen gibi isimler yer aldı.

Sanat dünyasındaki hareketlilik, yazın gelmesiyle yerini konserlere de bıraktı. Birbirinden renkli showlarla sahne alan yıldızlar, sevenleriyle İstanbul’da ve tatil beldelerinde buluşmaya devam ediyor. Ajda Pekkan, Demet Akalın, Gülben Ergen ve İrem Demirci de sevenleriyle buluşan ünlüler arasında.

YORUMLAR