Acun Ilıcalı o listede Rahmi Koç'u geçti

Medyaloji.net » iş dünyası » Acun Ilıcalı o listede Rahmi Koç'u geçti
Acun Ilıcalı o listede Rahmi Koç'u geçti

İş İnsanları İtibar Araştırması listesinde Acun Ilıcalı %46'lık oranla Rahmin Koç'u geride bırakarak zirvenin yeni ismi oldu.

Katılımcıların en çok tanıdıkları iş insanlarının başında Acun Ilıcalı (%46) geliyor. Acun Ilıcalı'yı sırasıyla; Rahmi Koç (%41), Ali Koç (%39), Ali Ağaoğlu (%33) ve Güler Sabancı (%32) takip ediyor. Katılımcılar nezdinde, en çok tanınan beş iş insanı arasında yönettikleri markaya/şirkete olumlu etkisi en yüksek olan isim ise Güler Sabancı (4,1/5) olarak göze çarpıyor. Güler Sabancı, kadınlar (%37) ve C1 SES grubu mensubu katılımcılar (%46) tarafından daha fazla itibarlı bulunurken Ali Koç'un da erkekler (%37) nezdinde daha itibarlı bulunduğu görülüyor.

Katılımcılar, kurumu temsil eden kişilerin sosyal medyada en çok gelecek ile ilgili öngörülerini (3,7/5), marka ile ilgili bilgileri (3,7/5) ve destek olduğu yardımseverlik projelerini paylaşmasını (3,7/5) destekliyor. Sonuç olarak tüketiciler yöneticilerin politik fikirlerini ya da özel hayatına dair şeyleri sosyal medya hesaplarında paylaşmalarını istemiyorlar. 

YORUMLAR