A İletişim'e yeni müşteri

Medyaloji.net » iş dünyası » A İletişim'e yeni müşteri
A İletişim'e yeni müşteri

LIFTINSTITUUT, iletişim danışmanlığı için A İletişim’i tercih etti...

 A İletişim yeni markasına iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Asansör güvenliğinde dünya çapında etkin bir onay kuruluşu olan LIFTINSTITUUT, halkla ilişkiler faaliyetlerini A İletişim ile yürütme kararı aldı.

A İletişim, Liftinstituut’a; stratejik iletişim yönetimi, marka iletişimi, kriz iletişimi, iç iletişim, medya iletişimi, sosyal sorumluluk ile sponsorluk projelerinin yönetimi ve iletişimi, ürün ve hizmet iletişimi konularında hizmet verecek.

 

A İletişim Hakkında

Türkiye’nin PR Ajansı

Halkla İlişkiler, Kurumsal İletişim ve Danışmanlık hizmetleri sunmak üzere kurulan A İletişim, kurulduğu günden bu yana Türkiye ve dünyada faaliyet gösteren pek çok firmaya iletişim çözümleri üretmeye devam ediyor.

A İletişim’in hizmet sunduğu firmalardan bazıları ise şunlar: Euro Gıda, FICO, Air France KLM, VeriFone, Umurbey Şarapları, Kardex Remstar, Elit Çikolata, Ariston Thermo, Kale Kilit, ETADER, Bayındır Sağlık Grubu, Özyeğin Üniversitesi, Le Cordon Blue, Novartis, Nestle, Çelebi Yer Hizmetleri, Sigortayeri.com, Printec, Schindler…


LIFTINSTITUUT Hakkında

Liftinstituut, asansör ve yürüyen merdivenleri kontrol eden ve belgeleyen, sadece asansör ve yürüyen merdivenler hakkında danışmanlık hizmetleri sunan, 1997’de tüm Avrupa’da Asansör Yönetmeliği’nin tüm kapsamında yetkilendirilmiş ilk ve tek kuruluştur.
 

YORUMLAR