A İletişim’e iki yeni müşteri

Medyaloji.net » pr » A İletişim’e iki yeni müşteri
A İletişim’e iki yeni müşteri

Türkiye'nin ilk ve en büyük rafine tuz markası olan Billur Tuz ve 1999 yılından beri dünya standartlarında zeytin ve zeytinyağı ürünleri sunan Fora Zeytin, iletişim danışmanlığı için A İletişim’i tercih etti.

A İletişim iki yeni markaya iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. 47 yıldır en yüksek kalite standartlarıyla üretim yapan, Türk damak tadına uygun ürünleri tüketici ile buluşturan sektörlerinin lider ve öncü markaları Billur Tuz ve Fora Zeytin tüm iletişim süreçlerini A İletişim ile yürütmeye karar verdi.

15 yıldır yerli ve yabancı pek çok lider markaya iletişim çözümleri üreten A İletişim, Billur Tuz ve Fora Zeytin’e, stratejik iletişim yönetimi, marka iletişimi, kriz iletişimi, iç iletişim, medya iletişimi, sosyal sorumluluk ile sponsorluk projelerinin yönetimi ve iletişimi, ürün ve hizmet iletişimi konularında hizmet verecek.

A İletişim Ajans Başkanı Engin Eren; A İletişim’in kurumsal iletişim ve halka ilişkiler sektöründe gerçekleştirdiği projelerle sektöründe haklı bir başarıya sahip olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: “İki efsane marka, Billur Tuz ve Fora Zeytin A İletişim’e değer kattılar. A iletişim ekibi olarak, biz de Türkiye ve dünyada gerçekleştirdiğimiz projelerimizden edindiğimiz deneyimler ile en yenilikçi çözümleri müşterilerime sunmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR