5N1PR Amadeus’un Türkiye’deki iletişim ajansı oldu

Medyaloji.net » pr » 5N1PR Amadeus’un Türkiye’deki iletişim ajansı oldu
5N1PR Amadeus’un Türkiye’deki iletişim ajansı oldu

Birçok sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren 5N1PR, dünyanın önde gelen firmalarının tercih ettiği teknoloji sağlayıcısı ve iş ortağı, 195 ülkede hizmet veren Amadeus’u müşteri portföyüne ekledi.

5N1PR Amadeus’a: stratejik iletişim danışmanlığı, pazarlama iletişimi, kurumsal iletişim, etkinlik yönetimi, medya ilişkileri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve lider iletişimi alanlarında hizmet verecek.

British Airways, Qantas, Finnair, Iberia, AMEX, Carlson Wagonlit, TUI, Siemens, Nestlé, Daimler, Chrysler, IBM, SAP ve Lufthansa'nın da aralarında bulunduğu dünyanın önde gelen firmalarının tercih ettiği teknoloji sağlayıcısı ve iş ortağı olan Amadeus, 195 ülkede 123 farklı milliyetten 11,802 çalışan görev yapıyor. 168 pazarda 393 havayolu şirketini bünyesinde bulunduran Amadeus, seyahat acentelerine en geniş havayolu şirketleri topluluğu ve pazarlarını elektronik bilet ile sunuyor. Amadeus servislerinin, Phillip Morris International, Nokia Siemens Networks, Volvo, Nordea Bank, Cemex, Daimler, France Telecom, Bosch ve Total gibi dünya çapında 6,000'den fazla kurumsal müşterisi bulunuyor. Seyahat acenteleri Amadeus platformunu kullanarak 70'den fazla düşük maliyetli havayolu şirketinin de rezervasyonlarını yapabiliyor. 110'dan fazla havayolu şirketi Amadeus e-Commerce Airline Suit'i 110'dan fazla pazarda kullanılıyor. Seyahat acenteleri yaptığı uçak rezervasyonlarının %80'inden fazlası Amadeus sistemleri aracılığıyla gerçekleştiriyor.

Bünyesine kattığı müşterilerle hizmet ağını sürekli genişleten 5N1PR, STK, bilişim, turizm, inşaat, gıda, perakende ve lojistik gibi sektörlerin öncü markalarına iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

YORUMLAR