5 cihazı aynı anda şarj edebiliyor

Medyaloji.net » teknoloji » 5 cihazı aynı anda şarj edebiliyor
5 cihazı aynı anda şarj edebiliyor

TP-Link, şarj ünitesi (USB hub) ailesine yeni bir model daha ekledi. TP-Link UP525 olarak adlandırılan model çoklu şarj ünitesi, küçük, yuvarlak ve rahat taşınan bir tasarımla geliyor.

Üzerinde beş adet USB girişi olan ürün, akıllı şarj teknolojisine sahip. Bağlanan cihazın pil yapısını otomatik olarak algılayıp buna uygun akım sağlayan UP525, farklı pil yapısındaki cihazları güvenli ve hızlı şarj edebiliyor. Akıllı şarj özelliği sayesinde yüzde 65 daha hızlı şarj yapabilen ürün, şarj süresinden yüzde 40 tasarruf sağlıyor. Normal şartlarda bir iPhone 6s 4.2 saatte tam şarj olurken, TP-Link UP525 ile bu süre 2.4 saate iniyor.

5 adet USB girişi arasında geniş boşluk bulunan cihaz bu sayede farklı boyuttaki cihazların aynı anda rahatlıkla bağlanabilmesine imkan tanıyor. Evrensel uyumluluk özelliği sayesinde ürüne çok farklı pil yapılarına sahip ürünler bağlanabiliyor ve şarj oluyor. iOS, Android veya Windows uyumlu tablet bilgisayarlarla uyumlu olan cihaz, akıllı saatlere de destek veriyor. Akıllı şarj teknolojisi sayesinde küçük pile sahip olan giyilebilir cihazlar da, büyük pille çalışan tablet bilgisayarlar da UP525 ile şarj edilebiliyor. Çift, büyük hava akımı kanatları sayesinde aşırı ısınmaya karşı korunan TP-Link UP525, bununla birlikte kısa devre, aşırı güç, elektrostatik deşarj, güç dalgalanması ve yüksek gerilim gibi risklere karşı koruma sağlıyor. TP-Link’in yeni akıllı şarj cihazının fiyatı ise 119 TL + KDV.

YORUMLAR