24 TV'den kovuldu!

Medyaloji.net » medya » 24 TV'den kovuldu!
24 TV'den kovuldu!

Karaca'nın önceki gün patronu Ethem Sancak ve Yiğit Bulut'u eleştiren yazısı ortalığı karıştırdı.

Habertürk gazetesi yazarı ve TV yorumcusu Nihal Bengisu Karaca’nın, iki ayı aşkın süredir program yaptığı ve hükümete yakınlığıyla bilinen 24 TV’deki programına son verildi. Karaca bu kararıtwitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajlarla eleştirirken, “Bazı güçlü insanların Yeni Türkiye ’si ile ideal ‘Yeni Türkiye’ arasındaki makas cidden açılıyor. Keşke uyarıları uyaranları ötekileştirmek yerine biraz dikkate almayı deneseler” diye yazdı.

24 TV’de ‘Yeni Türkiye’ adıyla yayınlanan ‘ siyasi analiz’ programının Ali Bayramoğlu ve İlhami Işık’la birlikte daimi yorumcuları arasında yer alan gazeteci Nihal Bengisu Karaca’ya, geçtiğimiz günlerde “Artık bu programa yorumcu olarak çıkmayacaksınız” şeklinde tebligat yapıldı.

Sosyal medyada, “Karaca’ya tebligatın kanal yönetimi yerine program editörü tarafından yapıldığı” ve “ekrana çıkmasını kanalın patronu Ethem Sancak’ın istemediği” iddiaları hızla yayıldı.

Karaca ise programına son verilmesine ilişkin Twitter’dan yazdıklarıyla mesaj verdi. Karaca, “Bütün betimlemeler hızla tükeniyordu ve benim de “Romeo ve Juliet” diyecek halim yoktu. Latife bir yana bazı güçlü insanların yeni türkiye’si ile ideal ‘yeni türkiye’ arasındaki makas cidden açılıyor. Keşke uyarıları uyaranları ötekileştirmek yerine biraz dikkate almayı deneseler” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler