1000 altın ödüllü yarışmaya yeni sunucu!

Medyaloji.net » televizyon » 1000 altın ödüllü yarışmaya yeni sunucu!
1000 altın ödüllü yarışmaya yeni sunucu!

TRT1’de ekrana gelen 1000 altın ödüllü Ana Kuzusu, ikinci sezonuna yeni sunucuyla merhaba diyor.

 Kızların maharetlerini sergilediği ve annelerinin onlara not verdiği ‘Ana Kuzusu’nda ikinci sezon, yeni sunucuyla başlıyor.

TRT1 ekranlarında hafta içi her gün 14.30’da yayınlanan ‘Ana Kuzusu’nda, 4 kız anneleriyle birlikte yarışıyor. Kızlar, ev işlerinde tüm maharetlerini sergilerken, rakiplerinin annelerinden en çok altını almaya çalışıyor. Kızların görevlerini yapmaları sırasında anneleri onlara yardım edemiyor. Anneler, kızlarına sadece yol ve yöntem gösteriyor.

Gün sonunda ise son sözü anneler söylüyor. Bir nevi jüri olan anneler, o gün için kendilerine verilen 4 altını, başarılı bulduğu kızlara ödül olarak veriyor. Ancak, hiçbir anne kendi kızına altın ödülü veremiyor.

Ana Kuzusu’nda haftanın son günü ise altın dağıtımında dengeleri değiştirecek özel oyunlar yer alıyor. Hafta içi yapılan görevler ve özel oyunlarda en az altını alan yarışmacı, annesiyle birlikte yarışmadan eleniyor.

Elenen yarışmacının yerine yeni bir yarışmacının aldığı Ana Kuzusu’nda 4 kız, anneleriyle birlikte 13 hafta boyunca büyük ödül 1000 altına ulaşmak için mücadele ediyor.

TRT1 ekranlarında yeni yarışmacılarıyla ikinci sezonu başlayan programın sunuculuğunu Yeliz Güler yapacak. Daha önce değişik kanallarda yaptığı gezi ve pratik bilgiler programlarıyla tanınan Yeliz Güler, Ana Kuzusu programıyla TRT1 ekranlarında olacak.

ÖZBEK ASILLI BAHAR, BİRİNCİ SEZONUN GALİBİ OLDU

Ana Kuzusu’nda 13 hafta süren birinci sezonun galibi ise sürpriz bir isim oldu. Geçtiğimiz Cuma günü yapılan büyük finalde rakiplerini geride bırakan Özbek asıllı Bahar Mustafaeva, altınların sahibi oldu.

Yarışmanın birinci sezonunda Seda Şan ve Elif Gülcanoğlu, başarılarıyla dikkat çekti. İlk haftasında yarışmaya başlayan Seda Şan ve Elif Gülcanoğlu, 13 haftalık maratonda elenmeden birinci sezonun finaline kadar gelmeyi başardı.

Yarışmayı kazanacak favori isimler olarak Seda Şan ve Elif Gülcanoğlu, gösteriliyordu. Ancak, Cuma günü yapılan birinci sezon finalinde büyük bir sürpriz yaşandı. Yarışmaya 6.hafta giren Özbek asıllı Bahar Mustafaeva, zorlu rakiplerini geride bırakarak yarışmanın birincisi oldu.

Büyük ödülün sahibi olan Bahar Mustafaeva, sevincini birlikte yarıştığı annesi Dilfuza Bahridinova’ya sarılarak kutladı. Bahar Mustafaeva, kazandığı büyük ödülle ev almayı düşündüğünü söyledi.

YORUMLAR