Neslihan KABAOĞLU

n.kabaoglu@medyaloji.net
08.09.2014 / 16:36

Neslihan KABAOĞLU

Serdar Ortaç reklam istiyor…

Kısa süre önce yaptığı evlilik ve MS hastalığına yakalanması ile ilgili gündeme gelen Serdar Ortaç, reklamcılık sektörüne yeşil ışık yaktı.

Bir süredir hastalığı için tedavi gören ve hastalığıyla reklam yaptığını ileri sürenlerce eleştirilen Serdar Ortaç, eşiyle birlikte bir projede yer alabileceğini belirtti.

Ünlülerin reklam kampanyalarının yüzü olmasıyla ilgili düşüncelerim olumlu. Hele doğru isimleri doğru markayla buluşturunca hakikaten güzel projeler oluşturulabiliyor.

Bugün, Tv 8’de yayınlanan Aramızda Kalsın programında, Serdar Ortaç ve eşiyle yapılan röportajı izledim. Oldukça samimi ve net diyaloglar gerçekleşti. Salih Keçeci ve Pelin Çini’nin sorularından biri de ortak bir projede yer alıp almayacakları oldu. Çift, böyle projelere sıcak baktıklarını belirtti.

Bence de çiftin bu popülerliğini, reklamcılık sektörü ve markalar değerlendirmeli. İkisinin bir reklam filminde rol alması, hem mecralardaki magazin yayınlarında hem de izleyici kitlesinde epey bir yankı uyandırır.

Şunu da hatırlatayım ki Serdar Ortaç, daha önce bazı reklam projelerinde yer almıştı. Örneğin, ünlü sanatçı henüz evli değilken, bir Azeri çay markası olan Tudor’un reklamlarında oynamıştı. Ortaç ile çalışmayı tercih eden başka bir marka ise Turkcell olmuş, Pascal Nouma ve Serdar Ortaç ile Nar kampanyasını tanıtan reklam filmleri hazırlamıştı.

Bakalım, yılın popüler çiftlerinden olan Ortaç’larla çalışacak bir marka çıkacak mı?


Ana&Kız çay reklamında…
Ünlü ana kızla hazırlanan bir reklam daha bu ay yayına girdi. Doğuş Çay, Derya Baykal ve kızı ile yeni bir reklam hazırlamış. Reklam, bildiğimiz, sık sık karşılaştığımız, çayın güzelliğinde markanın önemine dikkat çeken bir reklam olmuş.

Derya Şensoy’un artık oldukça ünlü olduğu bir dönemde, annesiyle bir reklamda rol alması hoş. Yine de daha yaratıcı bir senaryo izlemek fena olmazdı, sonuçta ikisi de iyi oyuncu…

n.kabaoglu@medyaloji.net
 

 
YORUMLAR

Yazarın Diğer Yazıları

>> Dijital Medya’da marka takibi nasıl kurgulanır? - 22.12.2023
>> Medyada Deepfake tartışması - 07.04.2021
>> Medyada yeni bir soluk: Oksijen - 21.01.2021
>> Veriler asla uyumaz! - 02.10.2020
>> NO ON Coca Cola’yı geçti - 28.08.2020
Medyaloji Yazarları
Halef R.  VAYIS Neslihan KABAOĞLU Meltem AŞCİ Hüseyin MOVİT
Medyada gündem belirleme…
Tüm Yazarlar