Yeşim Ceren Bozoğlu: Kol kası değil ruh kası geliştirsinler

Medyaloji.net » pr » Yeşim Ceren Bozoğlu: Kol kası değil ruh kası geliştirsinler
Yeşim Ceren Bozoğlu: Kol kası değil ruh kası geliştirsinler

Başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu, sinema ve dizi sektöründe rol bulabilmek için fiziki güzelliğin yetmeyeceğini belirtti

Bu­gü­ne ka­dar can­lan­dır­dı­ğı ka­rak­ter­le­ri ba­şa­rıy­la se­yir­ci­ye ak­tar­ma­sı­nı bi­len Ye­şim Ce­ren Bo­zoğ­lu, oyun­cu­lu­ğun sa­de­ce gü­zel ve­ya ya­kı­şık­lı ol­mak­tan geç­me­di­ği­ni be­lirt­ti.

Yak­la­şık bir yıl­dır oyun­cu­luk ders­le­ri de ve­ren Bo­zoğ­lu, “Gü­nü­müz­de gü­zel­lik baş­rol oy­na­mak için bir ön ko­şul­muş gi­bi al­gı­la­nı­yor. Bu ta­ma­men yan­lış­. Spor sa­lon­la­rın­da ve man­ken­lik ajans­la­rın­da bir­çok adam ve kı­zı­mız var ama oyun­cu­luk ya­pa­mı­yor­lar. Oyun­cu ol­mak için kim­ya­nı­zı de­ğiş­tir­me­yi bil­me­li­si­niz. Kol kası yerine ruh kası geliştirmek lazım. Sah­ne­nin duy­gu­su­ ancak bu şekilde yan­sı­tılabilir” de­di.

Ye­ni pro­je­sin­de ge­ce­kon­du­da ya­şayan bakımsız, sa­çı ba­şı da­ğı­nık bir ka­dı­nı can­lan­dı­ra­n Bo­zoğ­lu, “Fi­zik­sel de­ği­şi­mi se­vi­yo­rum” diye konuştu.

YORUMLAR