Yeni Call of Duty’den İlk görsel paylaşıldı

Medyaloji.net » pr » Yeni Call of Duty’den İlk görsel paylaşıldı
Yeni Call of Duty’den İlk görsel paylaşıldı

Sledgehammer Games tarafından ilk defa yayınlanacak olan Call of Duty serisinin yeni üyesine ait ilk ekran görüntüsü oyun severler ile paylaşıldı.

Call of Duty ailesine yeni katılacak oyuna ait ilk görsel IGN tarafından paylaşıldı. Geçtiğimiz ay içerisinde düzenlenen GDC fuarında gösterildiği belirtilen görüntünün kalitesi oyuncuların heyecanını arttırdı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre paylaşılan bu görsel hiçbir render işlemine tabi tutulmuş bir videodan değil. Tamamen oyun içinden bir ekran görüntüsü olduğu söylenen görselin kalitesi dikkatleri üzerine çekiyor.

IGN tarafından ortaya çıkarılan bu görselin oyun içi görüntü olması halinde oyuncuların yıllardır seriden beklediği ilerleme gerçekleşmiş olacak. Call of Duty serisinin son üyesinin hangi platformlar için duyurulacağı henüz belli değilken yayınlanan bu görselin yeni nesil konsollara veya PC platformuna ait olabileceği tahmin ediliyor.

Ancak genel bir görüşe göre tüm platformlar için duyurulacağı tahmin edilen yeni oyunun Kasım ayında raflarda olacağı söyleniyor.

YORUMLAR