TV8 yeni yayın dönemine iddialı girecek!

Medyaloji.net » pr » TV8 yeni yayın dönemine iddialı girecek!
TV8 yeni yayın dönemine iddialı girecek!

Türkiye'nin ilgiyle izlenen televizyon kanallarından birisi yeni yayın dönemine çok iddialı hazırlanıyor.

TV8 kurumsal çalışmalarına ağırlık veriyor. Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü Billur Güneşdoğan’ın göreve başlamasıyla birlikte tv8’de büyük değişim yaşanmaya devam ediyor.
 
Ekran yüzlerinin kıyafet - makyaj ve de saçlarında başlayan değişim yakında kurum içinde de kendini gösterecek. Yeni yayın dönemi ile birlikte tv8’in personelleri için çok önemli hedefleri var.
 
“tv8 Personel Eğitimleri Yeni Yayın Dönemi İle Birlikte Başlıyor…”
 
Bünyesinde çalışan nitelikli personelin sayısını arttırmak isteyen ve yeni personellerinde de aynı şekilde eğitimi hedefleyen çalışmaları ile tv8 Kurumsal süreçleri ile ilgili olarak radikal değişimlere gidiyor. tv8 yakın zamanda başlatacağı eğitim programlarıyla televizyon sektöründe çalışan ve çalışmayı hedefleyen herkesin beğenisini kazanacak. Kanal bünyesinde bulunan departmanların ihtiyaçları doğrultusunda profesyonel insan kaynakları eğitimlerinin yanı sıra özel alan eğitimleri de verilmesi amaçlanıyor.
 
Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü Billur Güneşdoğan: “ Yeni yayın döneminde yeni yerimizde yepyeni bir tv8 ile izleyicinin karşısında olacağız. İzleyicimize kaliteli kanal tv8 sloganını her anlamda yaşatmak öncelikli amacımız. Bu nedenle öncelikle personel eğitimlerimize ağırlık vereceğiz. Teknik eğitimlerden, iletişim eğitimlerine, yabancı dile kadar pek çok alanda geniş bir eğitim programı hazırlıyoruz. tv8 genç iletişimcilerinde tercihi olacak. Amacımız işe alım süreçlerinde sektöre yeni başlayan ya da kendini geliştirdiği halde sektör içi tıkanıklıklardan dolayı iş bulamayan herkese daha profesyonelce yaklaşmak. Kurumsallaşma anlamında da yenilikler bizi bekliyor.
 
Kurumsallaşma çalışmalarımızın bir parçası olarak internet sitemizi de yeniliyoruz. Artık izleyicilerimiz daha hızlı bir biçimde programlarımız hakkındaki bilgilere kavuşacak ve izleyemedikleri programları takip etme şansına ulaşacak. Bunun yanı sıra tv8’in güçlü ve etik haber anlayışını internete taşıyoruz. Haber sitemiz ile Türkiye gündemi tarafsız olarak takip edecek, Türkiye’nin önemli yazarları ile bu platform üzerinde buluşacak”.
 
Sosyal Sorumluluk Çalışmalarına da ağırlık veren tv8 yakın zamanda GETEM ile görme engelli vatandaşlarımızın kitap ihtiyacına dikkat çekmek için anlamlı bir çalışmaya imza attı. Gönüllü kitap okuma çalışmasının önemini anlatmak amacıyla tv8’in deneyimli haber spikerleri Kaan Yakuphan ve Bilge Yurtdagülen görme engelliler için kitap okudular ve onların bu ihtiyaçlarını haberlerine taşıdılar.
 
“tv8 Yakında HD Kalitesiyle Evinizde”
 
tv8 kurumsallaşma çalışmalarına paralel olarak teknolojisinde de büyük bir yenliğe gidiyor ve HD kalitesinde yayınlara imza atmayı planlıyor. Büyük bir yatırım ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen tv8 içyapısını güçlendirirken, teknik anlamda da donanımını yeniliyor. Yeni yayın döneminde Ayazağa’ya taşınacak olan tv8 yeni yerinde, yeni yayın dönemine hem kurumsal çalışmaları hem de program içerikleri olarak çok önemli atılımlar ile girecek.
YORUMLAR