TP-LINK Türkiye, kadrosunu genişletiyor

Medyaloji.net » pr » TP-LINK Türkiye, kadrosunu genişletiyor
TP-LINK Türkiye, kadrosunu genişletiyor

Zeynep Öcal, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak görevini sürdürecek.

2010 yılında Türkiye’de ofis açan TP-LINK, gelişen iş hacmine paralel olarak yapılanmasını da sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda TP-LINK ekibine katılan Zeynep Öcal, artık TP-LINK Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak görevini sürdürecek.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, dört yıllarını doldurmadan Türkiye pazarında da büyük başarılar elde ettiklerini belirterek, bu başarıda TP-LINK ekibinin rolünün büyük olduğunu vurguluyor. “Sadece ofisimizde, TP-LINK kadrosu altında çalışanlar değil, distribütörlerimiz, bayilerimiz ve kanal iş ortaklarımız olmak üzere tüm TP-LINK ailesi bu başarıda en önemli faktör. Güzel bir ekip oluşturduk ve gereksinimler doğrultusunda ekibimizi güçlendirerek büyütüyoruz” diyen Dinçer, artık pazarlama biriminin de uzman bir yönetici tarafından idare edileceğini söylüyor. “Aramıza birkaç ay önce katılan, ancak Bilgi teknolojileri (BT) sektöründe deneyimli arkadaşımız Zeynep Öcal, bundan böyle Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak şirketimize katkılarını sürdürecek” diyen Dinçer, büyümeye paralel yapılanmanın da devam edeceğini ifade ediyor.

TP-LINK Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Öcal ise bugüne kadar yapılan başarılı pazarlama faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getirerek, “TP-LINK tüketici dostu ve alanında öncü bir firma. Pazarın daha sağlıklı büyümesi yönünde aydınlatıcı pazarlama çalışmalarına devam edeceğiz. Yapıcı, agresif olmayan bir pazarlama politikası ile şirketimize, sektörümüze ve tüketicilerimize kazandıran firma olacağız” diyor.

İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Zeynep Öcal, iş hayatına Unifi Communication’da Ticari Pazarlama Uzmanı olarak başladı. Daha sonra Zorlu Gayrimenkul ve sonrasında uzun yıllar Lenovo’da pazarlama uzmanı olarak görev yaptı ve farklı dallarda ödül alan projelere imza attı.

YORUMLAR