Tamek'e 2 ödül birden

Medyaloji.net » » Tamek'e 2 ödül birden
Tamek'e 2 ödül birden

Türkiye’de ketçap, domates suyu, hazır yemek ve meyve suyu üretimi başta olmak üzere onlarca ilke imza atan Tamek, yeni nesil ambalajlarıyla iki ödüle birden layık görüldü.

Tamek, Reçel Serisi’nin kavanoz ve etiket tasarımlarıyla, Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Altın ve Bronz Ödül’ün sahibi oldu.

Tamek, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda, Reçel Serisi ile Gıda Ambalajı ve Grafik Tasarım kategorilerinde Altın ve Bronz Ödül’e layık görüldü. 2012 yılında hem gıda hem de içecek kategorilerinde fark yaratan yeni nesil ambalaj tasarımları ile tüketicilerin de beğenisini kazanan Tamek, ambalaj konusundaki başarısını almış olduğu ödüllerle taçlandırdı.

Tamek’e, Advice Communications Studio’nun tasarladığı Tamek Reçel Serisi etiket tasarımı Altın Ödül’ü getirirken, ünlü tasarımcı Oya Akman’ın imzasını taşıyan Tamek Reçel Kavanozu tasarımı ise Bronz Ödül’ü kazandırdı.
2012 yılı içinde vitrine çıkardıkları yeni nesil ambalajlarıyla Tamek marka algısını daha modern bir kimliğe ulaştırdıklarını belirten Tamek Pazarlama Grup Müdürü Cengiz Aksu; “Tamek olarak yenilikçi marka anlayışımızı üretimden tasarıma kadar her alana yayarak, hem raflarda hem de tüketici nezdinde bir adım öne çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu yüzden Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda Altın ve Bronz Ödül’e layık görülmemiz bizim için büyük önem taşıyor. Önümüzdeki dönemde yepyeni ürünlerimizi, özgün ve çarpıcı tasarıma sahip ambalajlarla tüketicimize sunarak fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Türk firmaların yurtiçinde ve yurtdışında üretmiş oldukları ve piyasaya sürdükleri ürünler ile katıldıkları Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması, WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) tarafından da akredite edilerek yetkinliği tanınmıştır.

YORUMLAR
En çok okunan haberler