Sony Xperia Z1 güncellendi

Medyaloji.net » pr » Sony Xperia Z1 güncellendi
Sony Xperia Z1 güncellendi

Sony’nin suya dayanıklılığı ile ön plana çıkan akıllı telefonu Xperia Z1, Android 4.4.2 Kitkat güncellemesinden sonra gelen ilk güncellemeyi aldı.

Japon teknoloji devi Sony'nin 2013 yılı sonunda piyasaya sürdüğü akıllı telefonu Xperia Z1, geçtiğimiz haftalarda Android 4.4.2 Kitkat güncellemesine kavuşmuş ancak güncelleme bazı kullanıcılara pek yaramamıştı. Bunu dikkate alan Sony, Xperia Z1 için stabilite güncellemesini ülkemizde OTA yolu ile yayınladı.

4.4.2 Kitkat güncellemesinden sonra cihazda ortaya çıkan kameranın stabil çalışmaması, video izlerken sesin ahizeden gelmesi, Walkman müzik uygulamasındaki sorunları ve arama esnasında telefonun hoparlörde açılması gibi kullanıcıları rahatsız eden sorunlar bu güncelleme ile çözülmüş oldu.

Hız Arttırıldı
Güncelleme Z1'in sorunlarını çözmekle kalmadı gözle görülür ve hissedilir biçim cihazın hızlanmasını da sağladı. Xperia Z1 sahipleri güncellemeden sonra çok daha hızlanmış bir arayüz, hızlı açılan uygulamalar ve hızlandırılmış animasyonlar ile karşılaştılar.

Telefonunuza güncellemek için Ayarlar menüsü içerisinden cihaz hakkında sekmesine tıklayarak, yazılım güncellemeleri bölümünü bulabilir ve güncellemenin cihazınıza gelip gelmediğini görebilirsiniz. Bu ufak ama önemli güncellemenin kısa süre içerisinde tüm Xperia Z1 sahiplerine ulaşması bekleniyor.

YORUMLAR