Samsung’un bu cihazı kullanıcıları bezdirdi!

Medyaloji.net » teknoloji » Samsung’un bu cihazı kullanıcıları bezdirdi!
Samsung’un bu cihazı kullanıcıları bezdirdi!

Samsung’un geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Gear Live ile ilgili kullanıcı şikayetleri yağıyor.

Google’ın uygulama geliştiriciler için Amerika’da düzenlediği Google I/O etkinliğinde, giyilebilir cihazlar için Android Wear işletim sistemleri tanıtılmış ve Android Wear’lı ilk model olarak Samsung’un Gear Live adındaki yeni nesil akıllı saat modeli kullanıcı karşısına çıkarılmıştı.

LG G Watch ile birlikte gelen Samsung Gear Live için kullanıcı şikayetleri gelmeye başladı. Tanıtım etkinliğine katılan tüm katılımcılara hediye edilen Gear Live’ın kasası beklenildiği performansı gösterememiş olsa gerek ki, ilk sorun olarak şarj soketinin bulunduğu yerde temassızlık yaşandığı öne sürüldü.

Google’ın sosyal ağı Google+ üyelerinden Rory Glynn tarafından görselleri yüklenen ve yazılı olarak “hataları” paylaşılan Gear Live’da, NanoUSB soketinin bulunduğu yerde temassızlık yaşanıyormış. Samsung operatörlerine şikayette bulunan Gylnn’a yeni bir Gear Live verilmiş.

Başka bir Google+ kullanıcısı olan Markus Planitz, 4.şarj işleminin ardından USB portunun koptuğunun resimlerini paylaşmış. Hasan Hosgel adındaki bir başka Gear Live kullanıcısı da şarj dolduğunda jakı soketten çekerken şarj kablosunun kırıldığını öne sürdü.

YORUMLAR