Planet Çocuk Digiturk’te yayında!

Medyaloji.net » pr » Planet Çocuk Digiturk’te yayında!
Planet Çocuk Digiturk’te yayında!

Çocukların ve anne babaların yeni gözdesi Planet Çocuk, baştan sona yenilenen içeriğiyle bu Cumartesi'den itibaren Digitürk 63. Kanal'da.

Planet Çocuk bir süredir devam eden test yayınlarının ardından güçlü bir atağa kalkıyor.
Bugüne kadar Dsmart 56. Kanal ve Türksat 3A üzerinden yayın yapan kanal, 22 Ocak Cumartesi gününden itibaren Digitürk 63. Kanal'dan da seyredilebilecek.
 
PLANET ÇOCUK'TA KLASİKLER GEÇİDİ
 
Bu yeni dönemde kanalın yayınını şekillendirecek yapımlar ise çocukları olduğu kadar büyükleri de heyecanlandıracak türden. Dünden bugüne eskimeyen, klasikleşmiş çizgi kahramanlar ve maceraları bundan böyle hergün Planet Çocuk ekranında olacak.
 
İşte kanalda yayınlanacak efsane çizgi filmler; Taş Devri, Bugs Bunny, Scooby Doo, Richie Rich, Ayı Yogi, Sabrina, Ninja Kaplumbağalar ve Red Kit.
 
YENİ KANAL YENİ KAHRAMANLAR
 
Planet Çocuk izleyicileri, Türkiye'de ilk kez yayınlanacak çizgi filmlerle ve onların kahramanlarıyla da tanışma fırsatına kavuşacak. Birbirinden sevimli ve birbirinden eğlenceli bu kahramanlardan ikisi Atomik Betty ve Normal Norman.
 
Dünyaca ünlü okyanus bilimci Kaptan Cousteau'nun, mavi sulardaki maceralarının anlatıldığı son derece eğitici bir çizgi dizi olan Jacques Cousteau Okyanus Macerası da Türkiye'de ilk kez Planet Çocuk'ta izlenecek.
 
Bunların yanı sıra son yıllarda Türkiye'de ve dünyada özellikle kız çocuklarının büyük ilgisini toplayan Bratz Kızları ile Süpermen ve Batman gibi süper kahramanları bir araya getiren Adalet Takımı da hergün yeni bir macerayla Planet Çocuk'ta.
 
EN GÜZEL KARNE HEDİYESİ, HERGÜN İKİ ÇİZGİ SİNEMA
 
Tüm bu çizgi dizilerle çocukların gönlünü fethetmeye hazırlanan kanalın bir başka sürprizi ise özel çizgi sinema kuşakları. 22 Ocak'tan başlayarak yarıyıl tatili sonuna kadar her akşam iki çizgi sinema yayınlayacak olan Planet Çocuk, tatilin ardından da belli kuşaklarda en iyi çizgi sinema örneklerini ekrana getirmeye devam edecek.
  
EKRANDAN CEBE, CEPTEN EKRANA
 
Planet kanallarına, Planet iPhone uygulamasıyla günün her anında nerede olursa olsun ulaşılabilecek.
 
Planet Sinema, Planet Türk, Planet Çocuk ve Planet Pembe'nin yayınlarını iPhone ekranından 24 saat canlı olarak izlenebilecek ve kanalların yayın akışlarına ulaşılabilecek. Bu uygulamayla tüm film ve dizilerin içerikleri, yönetmen ve oyuncu bilgileri de edinilebilecek.
 
Planet iPhone uygulamasının en önemli ayrıcalıklarından biri de, izlemek üzere seçilen filmlerin önceden yayın akışında işaretlenmesine ve yayın saati geldiğinde kullanıcısına gönderilen push notification ile nerede olursanız olun mobilden izlemenize dayanan sistem.
 
Bu özellik sayesinde Planet izleyicileri, hiçbir zaman ve hiçbir yerde seçeneksiz kalmayacak.
Türk ve dünya sinemasından filmlere ve popüler pembe dizilere Planet iPhone ekranından ulaşabilecek ya da eğlenceli çizgi filmleri çocuklarıyla paylaşabilecek.
 
YORUMLAR
En çok okunan haberler