Özcan Deniz yeni dizisinin ilk bölümünde öldü mü?

Medyaloji.net » pr » Özcan Deniz yeni dizisinin ilk bölümünde öldü mü?
Özcan Deniz yeni dizisinin ilk bölümünde öldü mü?

Dün akşam Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Şanlıurfa'ya giden Özcan Deniz'in canlandırdığı Murat karakteri Fırat Nehrine düştü ve...

MEDYALOJİ ÖZEL- İsmini Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi’nde yetişen bir gülden alan, başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Özcan Deniz‘in paylaştığı “Karagül”dizisinin ilk bölümü dün akşam Fox ekranlarında yayınlandı.

Murat abisi tarafından boğuldu mu?
Asmalı Konak ve Fırat dizisinden tatlar taşıyan Karagül'de daha ilk bölümden Özcan Deniz'in canlandırdığı Murat karakteri iflas edince abisinin yanına gidip yardım istedi ve ne yazık ki abisinin cinnet geçirmesine sebep oldu. Abisi tarafından dövülerek Fırat'a atılan Murat yani Özcan Deniz'in hayatta kalıp kalmayacağı merak konusu oldu.

Ece Uslu bir bayıldı bir ayıldı!
Murat'ın İstanbul'daki güzel karısını canlandıran Ece Uslu, eşinin Fırat'ta kaybolduğunu öğrenir öğrenmez Şanlıurfa'ya gitti. Fırat kıyısında yapılan aramaya tanık olan Ebru bu acıya dayanamayarak bayıldı. Bayılan Ebru'yu eve götüren akrabaları ayılması için uğraşırken Ece Uslu birden bire ayıldı. Bu ayılmadaki yapaylık izleyenlerin gözünden kaçmadı. Ece Uslu ayılır ayılmaz kalktı, saçını düzeltti, nerede olduğunu sordu ve eşinin kaybolduğu Fırat'ın kıyılarına gitti.



Yavuz Bingöl Fırat'a atladı ama...
Fırat kıyısında aramalar devam ederken yine Ece Uslu eşine ait gömleği nehirde görünce dayanamayarak atladı. Gömleği yakalayabilmek için uzun süre suyun altında kalmak zorunda kalan Ebru'yu kurtarmak için Yavuz Bingöl'de kendini Fırat'a attı. Yavuz Bingöl'ün Fırat'a atlama sahnelerinde dublör kullandığı ve yüzünün neredeyse hiç gözükmediği bölümler izleyenlerden tepki aldı.

YORUMLAR