Müge Anlı, Gülşah'ı buldu!

Medyaloji.net » » Müge Anlı, Gülşah'ı buldu!
Müge Anlı, Gülşah'ı buldu!

19 Nisan'da kına gecesinde ortadan kaybolan 17 yaşındaki Gülşah Taşgın'ın Kütahya Simav ilçesinde İsmail isimli bir gence kaçtığı ortaya çıktı.

MEDYOLOJİ ÖZEL - Müge Anlı’da aranan Gülşah Taşgın sonunda bulundu. Kütahya Simav’da bulunan Gülşah’ın, kına gecesinde sevdiği çocuk olan İsmail’e kaçtığı öğrenildi.

GÜLŞAH SAVCILIĞA GİTTİ!


19 Nisan’dan bu yana kayıp olan Gülşah Taşgın, Kütahya Savcılığına gidip, kendisini kimsenin zorla kaçırmadığını, kendi isteğiyle kaçtığını söylemesinden sonra, 17 yaşındaki kızın nerede olduğu bulundu.

GÜLŞAH TAŞGIN OLAYI

Ailesi tarafından kayıp olarak aranan 17 yaşındaki Gülşah Taşgın'ın hikayesi Yedi Kocalı Hürmüz'ü aratmadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Muğla Köyceğiz’de 19 Nisan’dan bu yana kayıp olan Gülşah Taşgın ile ilgili ortaya çıkan detaylar izleyenleri şoke etti.

17 yaşındaki Gülşah Taşgın annesi ve babasının haberi ile iddialara göre en az 7 kez nişanlanmış. Her nişanlandığından ziynet eşyası, kıyafet ve cep telefonu isteyen Gülşah Taşgın ve ailesi nişanlar bozulduktan sonra da altınları geri vermemiş. Hatta Erdal Bey ile nişanlıyken ayrıldığını bile söylemeden ailesi Gülşah Taşgın’ı Erol Bey ile evlendirince ortalık iyice karıştı.

YORUMLAR