LG G Watch'ın yeni renk seçeneği ortaya çıktı

Medyaloji.net » pr » LG G Watch'ın yeni renk seçeneği ortaya çıktı
LG G Watch'ın yeni renk seçeneği ortaya çıktı

LG, resmi Facebook hesabından akıllı saatin altın renk seçeneğini gösterdi.

Google'ın giyilebilir teknolojik cihazlar için geliştirdiği Android Wear işletim sisteminin tanıtılmasıyla birlikte ortaya çıkan LG'nin akıllı saat çözümü LG G Watch hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Şu ana kadar sadece siyah renk seçeneğiyle satışa sunulacağı zannedilen akıllı saatin yeni bir rengi ortaya çıktı. LG'nin resmi Facebook sayfasında paylaşılan görsellerde akıllı saatin bir de altın rengi seçeneğinin piyasaya sunulacağını görüyoruz. Altın renk seçeneği, tıpkı siyah renkli versiyonda olduğu gibi siyah bir yüze sahip olacak. Sadece yüzün dış kısımları ve kordonların bağlantı noktası altın rengiyle kaplanmış durumda. Altın sarısı LG G Watch'ın kordonları ise beyaz renkte olacak.

LG G Watch'ın ikinci çeyrekte resmen tanıtılması ve satışa sunulması bekleniyor. Konuda hakkında LG cephesinden yapılan bir açıklama henüz yok. Bir süre önce yayınlanan bazı haberlerde LG G Watch'ın temmuzdan önce İngiltere'de 180 sterlinden (yaklaşık 630 lira) daha aşağıda bir fiyata satışa sunulacağı iddia edilmişti.

YORUMLAR