Kayahan, Nilüfer'i yine sildi

Medyaloji.net » magazin » Kayahan, Nilüfer'i yine sildi
Kayahan, Nilüfer'i yine sildi

Kayahan ve Nilüfer arasındaki sular durulmak bilmiyor.

Nilüfer ve Kayahan arasında uzun yıllar süren dargınlık kısa bir süre önce son bulmuştu. Nilüfer, 3’üncü kez kanserle mücadele eden Kayahan’ı yalnız bırakmayıp, desteğini esirgemeyince, ikili arasındaki buzlar erimişti. Ta ki Nilüfer’in geçtiğimiz cumartesi akşamı Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konsere kadar.

ALBÜMDEN ÇIKARTACAK
Konser sonunda teşekkür konuşması yapan sanatçı, sahnede birçok ismi sayarken seyircilerden ‘Kayahan’ sesi yükselince,“Ne güzel eğleniyorduk, nereden çıkardınız” diyerek susturması ikilinin arasını yeniden açmaya yetti.Kayahan eski dostunun ismini bir kez daha kalbinden sildi. Hatta öyle ki tribüte albümünde yer alacağını söylediği Nilüfer’i çıkartmayı düşünüyor.

HASTALIĞI AĞIRLAŞTI
Son günlerde hastalığı iyice ağırlaşan Kayahan, daha fazla moralini bozmamak için Nilüfer’i albümden çıkartma kararını prodüktörü Murat Yıldırım’a bıraktı.Ne yapacağını şaşıran Yıldırım “Onno Tunç, Sezen Aksu için ne ise Nilüfer için de Kayahan odur. Bunu aşacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

YORUMLAR
  • tamer yilmaz 2014-07-28 05:47:51

    Nilufer konserinde kayahan haric bir suru sarkicinin Muhtesem ve pop muzikte mihenk tasi olmus sarkilar soyledi.bu sarkilari sesleriyle turk pop muzigine kazandirdiklari icin tum yorumculara tek tek tesekkur etti...konserin en can alici yerinde kayahanin isminin gundeme gelmesi ..nilufer in tabiki keyfini kacirir..cunki o an cok deger verdigi besteci kayahan ve hastaligi .hastaligi ile mucadelesi aklina gelmis .tum morali sifira inmis.onu dinlemeye ve eglenmeye gelen seyircisiyle bir anlikta olsa baglarin kopmasina..sebeb olmustur..ne guzel egleniyorduk..nereden cikardiniz kayahani simdi derken ..seyircisine sadece buruk bir sitemde bulunmustur...abondene olmus bir nilufer ..in. tum coskusu bir anda yok olmus ici aciyla dolmustur...kimse okuz altindabuzagi aramasin.....kayahan da oyle tabiij