İşsiz prenses sosyal medyadan iş arıyor

Medyaloji.net » dünya » İşsiz prenses sosyal medyadan iş arıyor
İşsiz prenses sosyal medyadan iş arıyor

Game of Thrones'da Prenses Myrcella Baratheon karakterini canlandıran Aimee Richardson, rolü için başka oyuncuyla anlaşıldığını öğrenince ilginç bir yöntemle sitemini dile getirdi.

Diziden yol verildi, işsiz kaldı, şansını sosyal medyada deniyor! Princess Myrcella Baratheon'u canlandıran genç oyuncu Amiee iki sezondur diziye dönmeyi beklerken, yapımcıların başka oyuncuyla anlaştığını öğrenince tepkisini sosyal medyadan gösterdi.

İŞSİZ PRENSES İŞ ARIYOR! 

Fantastik dizi "Game of Thrones" dizisinde Prenses Myrcella Baratheon karakterini canlandıran Aimee Richardson, sosyal medya vasıtasıyla iş aramaya başladı.

Dünyada ve Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip dizide Prenses Myrcella Baratheon karakterini canlandıran Aimee Richardson, rol için başka bir oyuncuyla anlaşılması üzerine işsiz kaldı.

Senaryo gereği 2 sezondur dizide rolü bulunmayan ve uzun bir süredir sete döneceği günü iple çeken 16 yaşındaki İrlandalı oyuncu, dizinin bu karakter için başka bir oyuncuyla yola devam etme kararı aldığını öğrenince, sosyal medya hesabından esprili bir gönderme yaptı.

Genç oyuncu, Vine hesabından “Bu çok utanç verici” notuyla paylaştığı videoda bir dilenci gibi sokak ortasında oturuyor ve “Prenses iş arıyor” pankartıyla çevredekilerden yardım istiyor.

Dizinin ikinci sezonunda evlendirilmek üzere başka bir ülkeye gönderilen ve bu yüzden diziden uzak kalan Richardson’un, senaryo gereği dizinin beşinci sezonunda yeniden sete dönmesi gerekiyordu.

Dizinin yapımcıları, geçtiğimiz günlerde İrlandalı genç oyuncunun rolüne son verildiğini ve rol için Nell Tiger Free ile yola devam edileceğini açıkladı.

Türkiye'de de, ABD yayınıyla aynı günde CNBC-e ekranlarında yayınlanan Game of Thrones, 16 Haziran'da 4. sezon finalini yapmıştı. Amerikan HBO şirketi tarafından çekilen dizinin 5. sezonunun 2015 yılında seyirciyle buluşması bekleniyor.

 

YORUMLAR