İngiliz tuzu Türkiye'de hangi ajansa emanet?

Medyaloji.net » pr » İngiliz tuzu Türkiye'de hangi ajansa emanet?
İngiliz tuzu Türkiye'de hangi ajansa emanet?

Klinge Foods Ltd. tarafından üretilen İngiliz tuz markası Lo Salt’ın Türkiye’deki iletişim danışmanlığını Pret-a-PR üstlendi.

2005 yılından bu yana farklı sektörlerin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti sunmakta olan Pret-a-PR, müşteri portföyüne Lo Salt Türkiye’yi de ekledi.

Bir İngiliz tuz markası olan Lo Salt, yüzde 66 oranında daha az sodyum klorür içererek, tüketicilere diyetlerini bozmadan lezzetli ve sağlıklı beslenme imkanı sunuyor. Pret-a-PR, önümüzdeki dönemde, yüksek tansiyon ve kalp hastalarının, şeker hastalarının, astım hastalarının, gebelerin ve yoğun olarak spor yapan insanların vücutlarına aldıkları sodyum miktarını azaltarak sağlıklı beslenmelerini sağlayan Lo Salt’ın kurumsal halkla ilişkiler, pazarlama odaklı halkla ilişkiler ve dijital PR kapsamındaki tüm halkla ilişkiler çalışmalarını yürütecek.

Pret-a-PR’ın müşteri portföyünde ayrıca Yurtiçi Kargo, Kuzeyyıldızı İnşaat, MEF Okulları, Allready, Movipar Mimarlık, Pharos Media, Goethe Institute ve Cepyol.com gibi birçok marka bulunuyor.

YORUMLAR