HTC One'a çok yakında Sense 6 geliyor

Medyaloji.net » pr » HTC One'a çok yakında Sense 6 geliyor
HTC One'a çok yakında Sense 6 geliyor

HTC'nin One M8 ile tanıttığı yeni arayüzü Sense 6'nın, bir önceki nesil HTC One'a çok yakında geleceği firmanın yetkilileri tarafından açıklandı.

HTC'nin geçtiğimiz ay düzenlenen etkinlikte tanıttığı One M8 cihazı özellikleri ile büyük beğeni toplamıştı. HTC One M8'in dikkat çeken özelliklerinden biri de gelişmiş özelliklere sahip olan yenilikçi Sense 6 arayüzüydü. Sense 6 ile One M8 kullanıcıları; daha fazla temaya, yeni yazı tiplerine, Motion Launch jestlerine, batarya koruma moduna ve daha gelişmiş ve zengin içerikler ile beslenmiş bir arayüze sahip olacaktı.

Sense 6'nın etkinlikte diğer HTC modellerine de geleceği müjdelenmişti. Bu haberin ardından gözler direk firmanın bir önceki nesil amiral gemisi HTC One'a çevrilmişti. Bugün Sense 6 güncellemesi ile ilgili bir bilgi daha paylaşıldı. HTC Amerika'nın başkanı Jason Mackenzie, Twitter üzerinden paylaştığı iletide Sense 6'nın çok yakında HTC One'a (M7) geleceğini resmen açıkladı.

Mayıs ayında geliyor
Mayıs ayının sonlarına doğru güncelleme ile gelmesi beklenen Sense 6 arayüzü ile HTC One tekrardan hayat bulacak. Sense 6'nın HTC One mini ve One Max'a da geleceği bilinse de güncelleme hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor.

YORUMLAR