Halk TV'ye bomba transfer!

Medyaloji.net » » Halk TV'ye bomba transfer!
Halk TV'ye bomba transfer!

Uğur Dündar'la reytinglerini yükselten Halk Tv, şimdi de Sokak Tv'den ayrılan usta gazeteci Ayşenur Arslan'ı kadrosuna kattı.

Usta gazeteci Uğur Dündar’la reytinglerde ön sıralara yükselen Halk TV yine çok konuşulacak bir transfere imza attı. Sokak TV’de yaşanan maaş krizi nedeniyle kanalla geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran usta gazeteci Ayşenur Arslan Halk TV ile anlaştı. Ekrana çıkış tarihi ise oldukça anlamlı. Ayşenur Arslan 1 Mayıs’tan itibaren Halk TV ekranlarında olacak. Programın adı ise değişmedi, tıpkı CNNTÜRK ve Kanal Sokak’ta olduğu gibi Medya Mahallesi. Program Cuma günleri hariç hafta içi her gün saat 11’de. Arslan gündemde öne çıkan konular ve önemli konuklarla izleyicilerinin karşısında olacak.

Ayşenur Arslan  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kanal Sokak’a büyük umutlarla başladık ama olmadı. Bilinen nedenlerle 3 gün önce teşekkür ettim kendilerine ve yollarımı ayırdım. Eski program saatime dönmekten son derece mutluyum, Halk TV’de çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Türkiye’nin en sıcak günlerini yaşıyoruz, gündem feci. Önümüzdeki takvim hararetin daha da artacağını gösteriyor. Böyle bir gündemde ekranda olmak, tarihe tanıklık etmek istedim. Halk TV’de bundan böyle hafta içleri Cuma hariç her gün saat 11’de Medya Mahallesi ile çok sevgili izleyicilerimin karşısında olacağım.”

YORUMLAR