Gillette’in yeni reklam yüzü Messi

Medyaloji.net » pr » Gillette’in yeni reklam yüzü Messi
Gillette’in yeni reklam yüzü Messi

Erkek bakım markası Gillette, futbola verdiği desteği dünya çapında gerçekleştirdiği yepyeni bir işbirliği ile sürdürmeye devam ediyor.

Gillette’in yeni küresel futbol kampanyasının yüzü dünyaca ünlü futbolcu Lionel ‘Leo’ Messi oldu. Gillette, çeliğin gücünü futbol aşkı ile birleştirdiği yeni kampanyasında sporcuların zihin gücünü, azim ve kazanmaya dair yılmayan arzusunu vurgulayacak.

Gillette ile yaptığı işbirliği hakkında konuşan Messi, “Kariyerim boyunca, sahada büyük başarılar elde etme şansına sahip oldum. En yüksek performansa yalnızca elinizdeki işe kendinizi yüzde 100 adadığınız, her şeyinizi ortaya koymanızı sağlayacak gücü ve azmi gösterdiğiniz zaman ulaşabileceğinizi söyleyebilirim. Başarı için amacınıza bağlı olmanız ve kendinizi adamanız gerekiyor. Gillette, en iyisi olmak için sahip olduğum azim ve kararlılığı benimle paylaşan bir marka. Birlikte tüm dünyadaki erkeklere, içlerinde çelik kadar güçlü ve kararlı olduklarında, dışarıda da en iyisini başarabileceklerini gösterebileceğimize inanıyorum.” dedi.

Kampanyanın gücünü vurgulamak için Messi aynı zamanda Roger Federer ile birlikte de ilk defa kamera karşısına geçiyor. “Trading Places” (#celigingucu) adlı bu videoda ünlü ikili gerçek ve hayal dünyaları arasında birbirleriyle yer değiştirerek eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor.

YORUMLAR