Galaxy Tab 3'e inanılmaz fiyat

Medyaloji.net » teknoloji » Galaxy Tab 3'e inanılmaz fiyat
Galaxy Tab 3'e inanılmaz fiyat

Samsung Galaxy Tab 3 teknik özellikleri ve fiyat detayları sunuldu.

 400 TL ile güzel bir tablet almak istiyorsanız bu model oldukça ideal olacaktır. 350-400 TL arası fiyata satılan bu model teknolojik özellikleri ile de göz dolduruyor.

Samsung tarafından piyasaya sürülen 350-400 TL arası bir fiyata satılan Galaxy Tab 3 kamera çekimi yapmakta verimli değil ancak küçğk çocuklara ve orta halli kullanıcılar için oldukça ideal... Ancak yüksek performans bekleyenler için tavsiye etmiyoruz.

350-400 TL arası bütçeyle tablet satın almayı düşünenler için hem kaliteli hem de güçlü çok sayıda alternatif mevcut. Tasarımları, taşınabilirlik özellikleri, verdikleri güven ve pil ömürleri ise 400 TL tablet seçimlerinde ön plandaki unsurlar arasında. 350-400 TL arası fiyat etiketine sahip modeller arasında yaptığımız detaylı bir araştırmada Samsung'un Galaxy Tab 3 7.0 modeli ön planda yer aldı. Bizler de bu iddialı ve uygun fiyatlı modeli sizler için detaylı olarak ele aldık ve en uygun fiyata nerelerden satın alınabileceği hakkında bir rehber meydana getirdik.

Özellikleri

Samsung Galaxy Tab serisinin en uygun fiyatlı alternatiflerinden biri olan Galaxy Tab 3 7.0, şık ve hafif bir tasarıma sahip. 300 gram ağırlığındaki model, elde kolaylıkla tutulabiliyor ve ince ekran çerçevesi ile oldukça kullanışlı. Android 4.4 sürümünü destekleyen cihazın 7 inçlik kapasitif ekranının sunduğu çözünürlük değeri 1024 x 600. 3 megapiksellik arka kamerasının yanı sıra görüntülü görüşmeler için 1.3 megapiksel ön kameraya da sahip Tab 3 7.0, Wi-Fi ve Bluetooth özellikleri ile uygun fiyat etiketli bir model için gerekli hemen hemen tüm özellikleri barındırıyor. Peki donanım özellikleri neler?

Galaxy Tab 3 7.0'da 2 çekirdekli ve 1.2 GHz hızında çalışan işlemci bulunuyor. 8 GB dahili depolama alanı, microSD kart desteği, 1GB RAM modelin teknolojisinin merkezini oluşturuyor.

YORUMLAR