Efsane çift ayrılıyor mu?

Medyaloji.net » magazin » Efsane çift ayrılıyor mu?
Efsane çift ayrılıyor mu?

Hollywood'un rüya çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie hakkında herkesi şaşırtıcak bir iddia ortaya atıldı.

Bu iddianın sahibi ise Pitt'in de sık sık akıl danıştığı medyum Ron Bard. 54 yaşındaki Ron Bard'a göre Brad Pitt, artık Angelina Jolie'yi sevmiyor. Ama çocuklara olan büyük sevgisi ve yüzünden katlanıyor ve ilişkisini bitirmiyor. Ron Bard çifin özel yaşamı hakkında başka iddialar da ortaya attı.

Bard'ın ileri sürdüğüne göre Brad Pitt eski karısı Jennifer Aniston'ı hala seviyor. Pitt eski eşi Aniston ile Ron Bard'ı 2004 yılında henüz ünlü oyuncuyla evliyken tanıştırmıştı. Ron Bard, Brad Pitt'in Angelina Jolie ile tanışıp aşık olduğu Bay ve Bayan Smith filminin çekimlerine başlamadan önce ünlü aktöre geleceği ile ilgili öngörülerde bulunduğunu da açıkladı. Bard, "Brad Pitt'e bu filmin çekimi sırasında tüm hayatını değiştirecek biriyle tanışacaksın" dediğini belirtti.

Ünlü çiftin aşkı bu filmin setinde başlamış ve Brad Pitt, Angelina Jolie uğruna o dönem evli olduğu Jennifer Aniston'dan boşanmıştı. Ron Bard, "Günün sonunda Brad Pitt'in Angelina Jolie'yi sevip sevmemesi mesele değil. Asıl önemli olan Pitt'in çocuklarına olan sevgisi. Bu yüzden kendini hapsedilmiş hissettiği bu ilişkiden kurtulamıyor. Sevmediği halde Jolie'den ayrılmıyor" diye konuştu. Ron Bard; Pitt'in mutluluğu kendi ruhunda bulan bir yapısı olduğunu söyleyerek "O yüzden de doğru olduğuna inandığı şeyi yapıyor" dedi. Ron Bard, Angelina Jolie hakkında da "O çok akıllı bir kadın" diyerek şunları söyledi: "Bence Jolie, Pitt'i hapsetti. Ama Brad bunu umursamıyor. Çünkü Brad için önemli olan ilişkisi değil altı çocuğu" dedi.
Ron Beard, bütün bu iddialarına rağmen 2012'de nişanlandıklarını ilan eden çiftin gizlice evleneceğini de ileri sürdü. Bard "Brad ve Angelina önümüzdeki birkaç ay içinde evlenecek" diye konuştu. Magazin basınında Brangelina olarak adlandırılan ünlü çiftin sözcüsü ise bu iddialar hakkında henüz bir açıklama yapmadı.
 

YORUMLAR