Castrol’dan Neymar ve Ken Block’u buluşturan kampanya

Medyaloji.net » pr » Castrol’dan Neymar ve Ken Block’u buluşturan kampanya
Castrol’dan Neymar ve Ken Block’u buluşturan kampanya

2014 FIFA Dünya Kupası resmi sponsoru Castrol, futbolun ve motor sporlarının öncü isimlerini Castrol Footkhana etkinliğiyle bir araya getirecek.

Futbol ve motor sporları tutkusunu aynı çatı altında birleştiren Castrol Footkhana etkinliği kapsamında Castrol’ün yeni marka elçisi Brezilyalı yıldız Neymar Jr. ile dünya çapında ralli ikonu olan Ken Block karşı karşıya gelerek dünyada bir ilki gerçekleştirecek.

Özel bir online prömiyer ile tüm dünyada ilk kez 22 Nisan Salı günü izlenebilecek olan filmde, Castrol marka elçisi Neymar Jr’ın liderlik ettiği dünya şampiyonu serbest stil futbolculardan oluşan takım, YouTube‘da fenomen olan ünlü gösteri sürücüsü Ken Block’un kullandığı ve Castrol’ün en güçlü yağı Castrol EDGE’in kullanıldığı ralli otomobiline karşı mücadele edecek.

Brezilya 2014 FIFA Dünya Kupası öncesinde hem futbol severleri hem de motor sporları tutkunlarını ortak bir potada buluşturmayı amaçlayan projeyi yakından takip etmek isteyenler, castrol.com/footkhana sitesinde online kayıt olarak Neymar Jr. veya Ken Block’u destekleyebilecek.

YORUMLAR