Bruno’nun reklam yüzü isyankar bebekler

Medyaloji.net » pr » Bruno’nun reklam yüzü isyankar bebekler
Bruno’nun reklam yüzü isyankar bebekler

Abdi İbrahim, Sağlık Ürünleri kategorisinde yarattığı ilk markası Bruno’nun genişletilmiş ürün gamını piyasaya sundu.

Bebeklerdeki burun tıkanıklığını engellemek üzere geliştirilen serum fizyolojik markası ‘Bruno Baby’ ile Sağlık Ürünleri kategorisinde Nisan ayında ilk çıkışını yapan Abdi İbrahim, çocuklar için geliştirilen ‘Bruno İzotonik Deniz Suyu Spreyi ve yetişkinler için geliştirilen ‘Bruno Hipertonik Okyanus Suyu Spreyi’nin ardından soğuk algınlığı, gribi önleyici ve tedavi edici ‘Bruno Antiviral Burun Sprey’ni de tüketicilerin kullanımına sundu. Reklam kampanyasının çıkışını bebeklerde burun tıkanıklığını engelleyen Bruno Baby Serum Fizyolojik ile gerçekleştiren Abdi İbrahim yeni markasını annelerin güvenilir yardımcısı olarak konumlandırdı.

Yeni reklam filmi, Bruno Baby Serum Fizyolojik’in, bebeklerdeki burun tıkanıklığının verdiği rahatsızlığa son vererek, bütün gece rahat uyumaları ve böylece annelerinin de ilgisinin azalmaya başlamasına isyan etmeleri gerçeğine dayanıyor. ‘O Burun Tıkanacak Arkadaş’ sloganıyla çıkan kampanya, burunlarının tıkalı olduğu uykusuz gecelerde anneleri başlarından ayrılmayan bir grup isyankar bebeğin Bruno sayesinde tüm gece uyumaları ve annelerinin yanlarından ayrılmasına gösterdiği tepkiyi konu alıyor.

Bruno’nun reklam ajansı Güzel Sanatlar Saatchi&Saatchi tarafından yazılan senaryo, Dijital Sanatlar Yapımevi’nden yönetmen Devon Dickson tarafından filme çekildi. Bir yaşından küçük olan ve henüz konuşamayan bebeklerin kast olarak kullanıldığı filmde, bebeklerin konuşması için özel animasyon teknikleri kullanıldı. Dün itibariyle TV’de yayına giren Bruno reklam filmi; radyo spotları, dijital uygulamalar, alışveriş merkezi aktiviteleri ve satış noktası aksiyonları ile entegre kampanya halinde desteklenecek. Tüm bunlara ek olarak Bruno, 1 Ekim itibariyle İstanbul’dan Van’a yolculuğu başlayacak olan ve anneleri burun sağlığı konusunda bilinçlendirecek Acıbadem Mobil desteğindeki Sağlık Tırı ile de bir sosyal sorumluluk projesine imza atacak.

YORUMLAR