Borsayı eleştirdi, işine son verildi!

Medyaloji.net » » Borsayı eleştirdi, işine son verildi!
Borsayı eleştirdi, işine son verildi!

Türkiye Gazetesi Ekonomi Müdürü İbrahim Kahveci, katıldığı programda Borsa İstanbul'un Nasdaq ile işbirliğini eleştirince Türkiye Gazetesi'ndeki işine son verildi.

Türkiye Gazetesi Ekonomi Müdürü İbrahim Kahveci ile yollarını ayırdı. Ekonomi konusunda dikkat çeken analizleri olan ve yazıları beğeniyle okunan Kahveci, bu ayrılığı sosyal paylaşım sitesi twitterdan duyurdu. Ülke TV’de bir programa çıktığını ifade eden Kahveci ayrılığını “Dün akşam Ülke tv deki programda milli bir dava ve bugün Türkiye gzt de son iş gün” diye bir tweet attı.

SEBEP BORSA ELEŞTİRİSİ Mİ?


Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programına Turgay Güler,Nevzat Çiçek ile birlikte katılan İbrahim Kahveci'nin bu programda Borsa İstanbul'un Nasdaq ile yaptığı işbirliğini ve borsa spekülasyonlarını eleştiri yağmuruna tuttuğu, bunun da gazete yönetiminde rahatsızlık yaptığı kaydediliyor

İBRAHİM KAHVECİ KİMDİR?

İstanbul İktisat Fakültesini 1992 yılında bitirdikten sonra yaklaşık 12 yıl sermaye piyasasında araştırmacı olarak ekonomi üzerine çalışan İbrahim Kahveci’nin bugüne kadar bir çok dergi ve gazetede yazıları yayınlandı.
Ekonomi dünyasını yakından tanıyan bir isim olan Kahveci 3,5 yılı aşkın bir süre Yeni Şafak Gazetesi’nde ekonomi müdürlüğü görevini yürütmüştü.Yeni Şafak'tan olaylı bir şekilde ayrılan Kahveci, bir süre de Star Gazetesi’nde köşe yazarlığı görevinde bulundu.
Medyaradar’dan Alev Gürsoy Cimin’in ulaştığı İbrahim Kahveci, gazete yönetiminin ayrılık gerekçesi ile kendisine net bir açıklama yapmadığını, kendisinin üzgün ve şaşkın olduğunu söyledi.
Konuyla ilgili gelişmeleri Medyaradardan takip edebilirsiniz.

YORUMLAR