Best FM radyoculuğun dersini veriyor!

Medyaloji.net » pr » Best FM radyoculuğun dersini veriyor!
Best FM radyoculuğun dersini veriyor!

Best FM, İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile Radyoculuk Eğitimi vermek üzere BEST AKADEMİ projesini hayata geçiriyor.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyelerinin teorik eğitimi, Best FM programcılarının tecrübesi ile Best Akademi’de buluşuyor.
Sektörde 20.yılını geride bırakan ve radyo camiasının lideri olan Best FM, Best Akademi ile; Best FM tecrübesini yeni nesile aktarabilmeyi, sektörün ihtiyacı olan nitelikli ve bilinçli personel kazandırabilmeyi hedefliyor.
İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinden Öğretim Üyeleri ve Best FM Programcılarından; Arzu Çağlan, Cem Arslan, Tufan Yakar, Rıza Esendemir ve Serdar Gökalp’in vereceği toplam 62 saatlik eğitim sonunda başarılı olanlar, İstanbul Üniversitesi onaylı Sertifika almaya hak kazanacaklardır. Ayrıca başarılı bulunan bir katılımcıyı, Best FM’de program yapma şansı da bekliyor.

Best Akademi’de dersler 4 Ocak 2014’te başlayacak, İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi ve Best FM stüdyolarında verilecektir.

YORUMLAR