Bengü Rihanna'nın izinden gidiyor

Medyaloji.net » pr » Bengü Rihanna'nın izinden gidiyor
Bengü Rihanna'nın izinden gidiyor

Ri­han­na­’ya ben­ze­ti­len Ben­gü, dün­ya­ca ün­lü yıl­dız gi­bi sı­fır be­den ol­ma yo­lun­da. İki ay­da 5 ki­lo ve­ren Ben­gü haf­ta­nın 5 gü­nü ki­ne­sis ya­pı­yor

İma­jıy­la dün­ya­ca ün­lü şar­kı­cı Ri­han­na­’ya ben­ze­ti­len Ben­gü, fi­zi­ki gö­rün­tü­süy­le de Bar­ba­dos­lu yıl­dı­zın izin­den gi­di­yor. Ri­han­na gi­bi sı­fır be­den ol­ma yo­lun­da iler­le­yen Ben­gü, uy­gu­la­dı­ğı sı­kı spor ve di­yet prog­ra­mıy­la hız­la za­yıf­lı­yor. Yaz ay­la­rın­da ve­re­ce­ği kon­ser­ler ve sah­ne prog­ram­la­rı için kam­pa gir­di­ği­ni be­lir­ten ün­lü şar­kı­cı, “ Şim­di­lik iki ay­da 5 ki­lo ve­rdim. Bu se­ne ina­nıl­maz bir şe­kil­de in­cel­mek is­ti­yo­rum. Di­yetin ya­nı sı­ra haf­ta­nın 5 gü­nü bir­çok kas sis­te­mi­ni ay­nı an­da ça­lış­tı­ran ki­ne­sis ya­pı­yo­rum. Za­yıf­la­dık­ça ken­di­mi da­ha iyi his­se­di­yo­ru­m” de­di.

BEBEK’TE SPOR YAPMAM
Bengü, Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülenen ünlü isimlere de taş attı. Şarkıcı şöyle konuştu: “Bebek'te spor yapanlardan değilim. Malum oraya spor yapmaya gelenler saçları fönlü, makyajları yapılmış bir halde geliyorlar. Ben onlardan değilim'' dedi.

YORUMLAR