Beckham, Türk modacıyla çalışacak

Medyaloji.net » dünya » Beckham, Türk modacıyla çalışacak
Beckham, Türk modacıyla çalışacak

Dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, bir yardım faaliyeti için düzenleyeceği defilenin konseptini Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal’a teslim etti.

Da­vid Beck­ham, dün­ya­da çok az ki­şi­de bu­lu­nan ‘İç or­gan­la­rın ka­rın ve gö­ğüs için­de ters yer­le­şi­mi’nin neden olduğu has­ta­lıkla mü­ca­de­le eden Kirsty Ho­ward (19) ya­ra­rı­na 9 Eki­m’­de bir de­fi­le ya­pa­cak. Beck­ha­m bu defile için Türk modacı Zeynep Kartal’ı seçti. Modacı Kar­tal, da­ha ön­ce Bekc­ha­m’­la or­tak bir ça­lış­ma­sı ol­ma­dı­ğı­nı an­cak İn­gil­te­re­’de ta­nın­ma­sı­nın ter­ci­hin­de rol oy­na­dı­ğı­nı söy­le­di.

GECENİN RENGİ SİYAH VE BEYAZ
Geçtiğimiz şu­bat ayın­da Lon­dra Mo­da Haf­ta­sı­’n­da “Holl­ywo­od’­un Göz Ka­maş­tı­rı­cı­lı­ğı­” konseptini kullanan Kar­tal, “Or­ga­ni­za­tör, yar­dım de­fi­le­si­nin kon­sep­ti­nin şubattaki defilemle ay­nı ol­ma­sı­nı istediğini söyledi­” di­ye ko­nuş­tu.

Ge­ce­­de 24 par­ça­lık, sa­de­ce si­yah ve be­yaz renk­ler­den olu­şan bir ko­lek­si­yon ser­gi­le­ye­ce­ği­ni bil­di­ren Kar­tal, ko­lek­si­yon­da Holl­ywo­od ün­lü­le­ri­nin da­vet­ler­de gi­ye­bi­le­ce­ği ve ken­di­le­ri­ni çok özel his­se­de­cek­le­ri ta­sa­rım­la­rın yer al­dı­ğı­nı ifa­de et­ti. Gece için ter­cih edil­me­si­nin gu­rur ve­ri­ci ol­du­ğu­nu söyleyen Kartal Beck­ham ile de de­fi­le­de bir ara­ya ge­le­ce­ği­ni di­le ge­tir­di.

“KY­LI­E MI­NO­GU­E İKİ EL­Bİ­SE­Mİ AL­DI­”
Kar­ta­l’­ın ta­sar­la­dı­ğı kı­ya­fet­le­r ün­lü­ler ta­ra­fın­dan da rağ­bet gö­rü­yor. En son Avus­tral­ya­lı ün­lü şar­kı­cı Kyli­e Mi­no­gu­e’­un kon­se­ri için ko­lek­si­yo­nun­dan 2 el­bi­se alın­dı­ğı­na işa­ret eden Kar­tal, “Tür­ki­ye­’de en çok De­rin Mer­mer­ci, Ar­zu Sa­ban­cı ve Fer­yal Gül­ma­n’­ın gi­yim tar­zı­nı be­ğe­ni­yo­rum. Vu­ral Gök­çay­lı, Ar­zu Kap­rol’ün de ta­sa­rım­la­rı­nı çok be­ğe­ni­yo­ru­m” de­di.

YORUMLAR