Aysel Tuğluk Öcalan'a aşıkmış!

Medyaloji.net » » Aysel Tuğluk Öcalan'a aşıkmış!
Aysel Tuğluk Öcalan'a aşıkmış!

Yazdıklarının kısa süre içinde gerçekleşmesi nedeniyle Taraf gazetesinin kahini olarak anılan Emre Uslu'dan Kürt sorununa aşk analizi.

Taraf gazetesinin yazarları arasında en çarpıcı isimlerden biri de Emre Uslu. Polis kökenli Uslu, Yüksek lisansını tamamladıktan sonra gittiği ABD'de uzun yıllar kalması ve görevinin başına dönmemesi ile eleştirilmişti bir süre.

Sonra yazdığı köşe yazılarında yakında olacaklar üzerine yaptığı analizler ile dikkat çekti. Komutanların istifası bu yazıların başında geliyordu. Uslu kısa sürede gerçekleşen analizleriyle Taraf'ın kahini olarak anılmaya başlandı.

Bugün Twitter üzerinde yazdığı mesajlar ise, Kürt sorununun çözümü konusunda nasıl bir katkı sağlayacak pek anlaşılamadı.

TARAF KAHİNİ'NDEN AŞK DEDİKODUSU

Uslu, Twitter'da önce ilginç bir medya dedikodusunu yazdı:

Gazeteciler arasında bir fısıltıdır dolaşır şu Kürt magazini: Aysel Tuğluk Abdullah Öcalan'a aşık olduğu için mi bekar acaba?

Ardından gelen eleştirileri göğüslemek için takipçilerine boşuna kızmayın dedi ve şöyle devam etti:

Bence en ulvi duygu aşktır. Kürtler boşuna kızmasın. Eğer böyle bir durum varsa Tuğluk'a saygım bir kat daha artar..

TEPKİLER ÜZERİNE YENİ MESAJLA YANIT VERDİ

Ancak anlaşılan o ki tepkiler gelmeye devam etti. Emre Uslu'nun yazdıklarının Kürt sorununun çözümüne nasıl bir katkı sağlayacağı üzerinde duran ve tepkilerini sert cümleler ile ifade eden Twitter kullanıcılarına Uslu'nun son yanıtı da şöyle oldu:

Hayatımızdaki bütün Aşk türkülerini yazan Kürtler aşık olmaz. Kürt önderlere aşk hiç yakışmaz. Aşk İtirafı asla, Tüm Dengbejleri öldürün

Şimdi herkesin aklında tek bir soru var. Kürt sorununun çözümü, akan kanın durması ile Emre Uslu'nun Aysel Tuğluk ile ilgili olarak yazdığı aşk dedikodusunun ne gibi bir ilişkisi var?

YORUMLAR