Atla Sağlık'ın yeni genel müdürü belli oldu

Medyaloji.net » pr » Atla Sağlık'ın yeni genel müdürü belli oldu
Atla Sağlık'ın yeni genel müdürü belli oldu

AKFA Holding şirketlerinden Atlas Sağlık’ın Genel Müdürlüğü’ne Nuri Ertuğ getirildi.

25 yıldır sağlık sektörünün ihtiyaç duyduğu elektronik, mekanik ve mobilya ihtiyacını dünyaca ünlü iş ortaklarıyla kuruma özel anahtar teslim projelerle karşılayan Atlas Sağlık, güçlü insan kaynaklarıyla gelecek projelerine değer katma hedefine Nuri Ertuğ ile ulaşacak

Sağlık alanında herkesin en yeni teknoloji ile en iyi hizmeti alması için 25 yıldır çalışmalarını sürdüren Atlas Sağlık’ın Genel Müdürlüğü’ne sektörün tecrübeli ismi Nuri Ertuğ getirildi. Geliştirdiği yenilikçi teknolojiler için Türkiye’nin yanı sıra bölge ülkelerde de AKFA Holding ve grup şirketlerinden aldığı güçle başarılı projelere imza atan Atlas Sağlık, sektördeki liderlik hedefine Nuri Ertuğ ve güçlü yönetim ekibi ile ulaşacak.

Ankara Yükseliş Koleji ve ardından Anadolu Üniversitesi’nde İktisat bölümünden mezun olan Nuri Ertuğ, eğitimini Norwich ELC’de sürdürdü. Profesyonel iş hayatına Penta Medikal Sistemler A.Ş.’de Satış Temsilcisi olarak başlayan Ertuğ, kariyerine aynı şirkette Marmara Bölgesi Satış Koordinatörü olarak devam etti. Stratejik planlama, iş geliştirme, marka yönetimi, satış kanalları, doğrudan tedarik yönetimi alanlarındaki uzmanlıklarıyla Türkiye, yakın ve uzak coğrafyada başarılı projeleri tamamlayan Ertuğ, 2004 yılında GE Healthcare’de çalışmaya başladı. Kurumun Bölge Satış Müdürü, Anahtar Teslimi Hastaneler Satış Müdürü olarak görev yapan Nuri Ertuğ, GE Healthcare’in Türkiye ve Merkez Asya Ülkelerinden Sorumlu Proje Satış Direktörlüğünü yürüttü.

Anahtar teslim hastane projelerinde danışmanlık ve yöneticilik konularında da uzmanlığı bulunan Ertuğ, Atlas Sağlık’taki yeni göreviyle Türk yatırımcı firmalarının yurt dışında aldıkları anahtar teslim hastane projelerinde çözüm ortağı olarak çalışmaya, kaliteli ve müşteri odaklı çözümler sunmaya devam edecek. Ertuğ, Atlas Sağlık’ın sunduğu hizmetlerle Ortadoğu ve Afrika’da da yaygınlaşması üzerine önemli çalışmalar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Sağlıklı beslenmeyi ve spor yapmayı seven Nuri Ertuğ, evli ve bir çocuk babası.

YORUMLAR