04.02.2012
Saat: 16:58
Saat: 16:58
İlk üç günde yarım milyonluk gişe yapan Berlin Kaplanının senaristi ve oyuncusu Ata Demirer, Cüneyt Özdemirin BeşN BirK programında kendine Cem Yılmazı örnek aldığını itiraf etti.
Kendine Cem Yılmaz’ı örnek aldığını belirten oyuncu, “O, bu ülkenin en önemli değerlerinden biri. Önümüzü açan adamdır” dedi
Program sırasında Özge Borak’tan ilk defa ”Nişanlım” diye bahseden Demirer, yeni filminden magazin gündemine pek çok konuda sorulan sorulara içtenlikle cevap verdi.
Filmin başarısı için seyirciye teşekkür eden oyuncu, “Allah razı olsun... Gerçi bizimkisi kar kaplanı oldu. Annem ve arkadaşlarım” Daha gidemedik moruk, acayip kar yağıyor” diyorlar” dedi. Program sırasında Samsun-Fenerbahçe maçının skorunu öğrenen Demirer, “Nişanlım Fenerbahçeli. En yakın arkadaşlarım ve kayınpederim de Fenerbahçeli. Bir Galatasaraylı olarak, Fenerbahçe maçlarını fanti gözle izlemiyorum artık” dedi.
Gündemi takip ettiğini söyleyen Demirer, Günde iki gazete okuyorum. Çocukken spor sayfasından başlardım, şimdi ilk önce magazin ekine bakıyorum. Benle ilgili bir şey var mı diye. Ana gazeteye geçemedim” dedi.
