Arzum’dan Mehmet Günsur’la romantik reklamlar

Medyaloji.net » pr » Arzum’dan Mehmet Günsur’la romantik reklamlar
Arzum’dan Mehmet Günsur’la romantik reklamlar

Ünlü oyuncu Mehmet Günsur, Arzum’un yeni reklam yüzü oldu. Markanın yeni ütü markası Steamart’ın tanıtıldığı reklam ‘kadın ruhundan anlayan teknolojiler’ konseptiyle ekrana geliyor. İşte romantizm kokan o reklamlar…

Küçük ev aletleri pazarının önemli aktörü Arzum, yeni reklam filminde hedef kitlesine ünlü oyuncu Mehmet Günsur ile ulaşmaya çalışıyor. Son yılların, kadınlar tarafından en çok beğenilen oyuncularından biri olan Günsur reklamda, ütü yapan romantik bir eş olarak boy gösteriyor.
 
Mehmet Günsür’un, son olarak Aşk Tesadüfleri Sever filminde oynadığı ‘romantik aşık’ rolünden ilham alan reklam, ‘kadın ruhundan anlayan teknolojiler’ konseptiyle ekrana boy gösteriyor. Günsur’un hem izleyiciye hem de eşine seslendiği reklamlar, 3 farklı versiyonda ekrana geliyor.
 
Reklam dünyası ‘gerçek erkek’i arıyor…
 
Bir süre önce Aile içi şiddete yönelik olarak yayınlanan reklam kampanyasında kullanılan ‘kadına şiddet uygulayan erkek değildir’ sloganının ardından, Arzum’un ‘sadece gerçek erkekler ütü yapar’ mesajıyla yeni bir kampanya başlatması, reklam dünyasında ‘erkek olma’ olgusuna dikkat çeken kampanyaları da öne çıkartıyor. Bu durum sadece Türkiye’de dikkat çeken bir durum değil. Zira, Nisan ayı başında ABD’de, oyuncu Demi Moore ve Ashton Kutcher’ın kurduğu DNA adlı vakfın, küçük çocukların seks kölesi olarak kullanılmasına dikkat çeken kampanyası da ‘gerçek erkek kızları satın almaz’ sloganıyla yayınlandı.
 
YORUMLAR