Artı Bir TV çalışanları kazan kaldırdı

Medyaloji.net » pr » Artı Bir TV çalışanları kazan kaldırdı
Artı Bir TV çalışanları kazan kaldırdı

Maaşlarını alamayan Artı Bir TV çalışanlarının bugün patronlarıyla yaptıkları toplantıdan sonuç çıkmadı. Yavuz Oğhan, Can Dündar ve Mirgün Cabas da canlı yayına çıkmadı.

Artı Bir Televizyonu çalışanları, aylardır maaşlarını alamadıklarını belirterek Twitter’da @artibirdirenis adlı hesaptan açıklama yaptı.

Çalışanlar, “Biriken maaşlarımızı almadan kepenk indirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Bundan böyle bizi yalanlarla oyalamanıza müsaade etmeyeceğiz" dedi. Yavuz Oğhan, Can Dündar ve Mirgün Cabas ise bugün canlı yayına çıkmadı.

Gazeteciler.com'un haberine göre Artı Bir Televizyonu çalışanları seslerini duyurmak için bir Twitter hesabı açtı. @artibirdirenis adlı hesaptan yapılan açıklamada aylardır maaşların ödenmediğine dikkat çekilirken kanal yönetiminden de bu konuda bir açıklama yapılmadığı belirtildi.

Açıklamada "Ev kirasını, faturalarını ödeyemeyen arkadaşlarımız var! İşe gelebilmek için eşten dosttan borç alan arkadaşlarımız var! Çocuğuna okul harçlığı veremeyen arkadaşlarımız var! Biriken maaşlarımızı almadan kepenk indirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Bundan böyle bizi yalanlarla oyalamanıza müsaade etmeyeceğiz" denildi.

YORUMLAR